Nog 24 uur……

en dan zullen we weten hoe de zetelverdeling in de gemeente Westerveld er voor de komende 4 jaar ongeveer uit gaat zien. Een spannende 24 uur, want als lijsttrekker voel je toch extra de verantwoordelijkheid voor het resultaat. Het woord is nu aan de kiezer, de campagne is voorbij. Een mooi moment om terug te blikken naar de afgelopen periode.

Er zijn veel debatten geweest, verdeeld over de hele gemeente. Leuk dat dorpsgemeenschappen, inwoners en ondernemers het initiatief nemen om ons uit te nodigen. Dank voor de uitnodigingen en wij gaan ook graag de komende jaren het gesprek aan. Verder heeft de top 8 van de lijst veel werkbezoeken afgelegd en zijn we op straat in gesprek gegaan met mensen. We zijn er als team tegenaan gegaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Daar kunnen we zeker met een goed gevoel op terugkijken. Er is gesproken over veel onderwerpen.

Als lijsttrekker ligt het ene onderwerp je natuurlijk beter dan het andere. De VVD is geen partij die beloftes doet in verkiezingstijd die we straks niet kunnen nakomen. Wij zijn geen dromers, wij zijn doeners. Wij willen de komende vier jaar graag samen met de inwoners deze gemeente nog mooier maken. En daarvoor hebben we die stem van de kiezer nodig!

Kies dan voor een realistische, optimistische en ondernemende partij, kies voor VVD Westerveld.

Renate Masselink, lijsttrekker VVD Westerveld.