Geacht Drents VVD lid,

Wij nodigen u uit voor de themabijeenkomst  “(Ouderen) Zorg Verandert” op maandag 6 maart a.s. in ’t Neie Punt in Ruinen. Een unieke lokatie met een combinatie van welzijn, wonen en zorg, middenin het dorp.

Er zijn veel veranderingen in de zorg en welzijn. Dit heeft gevolgen voor ouderen en roept veel vragen op bij mensen
die zorg of ondersteuning nodig hebben en hun omgeving. Het VVD Seniorennetwerk Drenthe en de Drentse Bestuurdersvereniging organiseren daarom voor leden en niet-leden een themabijeenkomst.

 

MirjamPauwels wethouder voor Zorg en Welzijn uit De Wolden zal een inleiding verzorgen en gaat graag in gesprek. Mirjam is onlangs verkozen tot Drents Politicus van het Jaar en is tevens kandidaat Tweede Kamerlid.

Daarnaast zal Jeanette Kraaij van het landelijke programma “Zorg Verandert” uitleg geven over hoe inwoners en overheid hierop kunnen inspelen. Ook is er een korte rondleiding op de locatie ’t Neie Punt.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 6 maart in ’t Neie Punt in Ruinen(adres: Jan Wierengaweg 109). Het inhoudelijke programma start om 19:30 uur, maar u bent al vanaf 19:00 uur welkom voor een kopje koffie.
Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten. Aanmelden wordt op prijs gesteld via mark@strolenberg.nl.

Indien de organisatie van vervoer lastig is, stuur dan een e-mail dan bekijken we de mogelijkheden.
Graag tot 6 maart in Ruinen!

Met vriendelijke groet,
Seniorennetwerk Drenthe
Henk Romp (voorzitter)

Bestuurdersvereniging Drenthe
Mark Strolenberg (voorzitter)