Ik ben getrouwd, vader van 4 dochters. In het  dagelijks leven exploiteer ik Batsuitzendburo. Het samenbrengen van mensen en werk is mijn passie en mij op het lijf geschreven! Bestuurlijk ben ik actief als voorzitter van  Corso Frederiksoord. Mijn ervaringen wil ik graag bijdragen aan het besturen van onze gemeente Westerveld.

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij een grote uitzendorganisatie heb ik in 2012 besloten zelf in de regio zuid-west Drenthe en de kop van Overijssel een uitzendorganisatie te beginnen. Vanaf januari 2013 is Batsuitzendburo actief en na bijna 1 jaar kijk ik terug op een goede start waarbij we instaat zijn geweest om diverse mensen te plaatsen bij regionale bedrijven. Ook maatschappelijk proberen wij ons steentje bij te dragen. In de driehoek Frederiksoord, Wilhelminaoord en Nijensleek zijn we actief betrokken bij diverse verenigingen en activiteiten.
Mijn passie is mensen verbinden en samen zorgen voor onze samenleving. Iedereen kan daarbij zijn of haar steentje bijdragen , en daar wil ik graag een onderdeel van zijn. Mijn netwerk stel ik altijd beschikbaar voor mensen en bedrijven die daar behoefte aan hebben, en zelf neem ik in het onderhouden van netwerken ook graag een rol. Laten zien dat je iets wilt bereiken betekend ook initiatief nemen, dit is iets waar ik zeker voor sta. Mijn specialismen zijn : Besturen van groepsprocessen, leidinggeven op diverse niveaus, hands on mentaliteit met oog voor menselijke kwaliteiten en commercieel , klantgericht werken. Ik sta positief in het leven en denk altijd in kansen en mogelijkheden.