Geachte leden van de VVD-Westerveld, beste mensen,

Het jaar 2017 loopt nu bijna ten einde en het verkiezingsjaar 2018 komt eraan. Een goed moment om even terug te kijken en een blik in de toekomst te werpen. Het jaar 2017 is het laatste volle jaar van onze gemeentelijke regeerperiode. Deze periode is rustig en stabiel verlopen en er is veel bereikt. Op de valreep heeft de VVD fractie er mede voor gezorgd dat de Westervelders in 2018 €250.000 minder belasting gaan betalen. Daarmee is Westerveld met stip de goedkoopste woongemeente van Drenthe geworden.

Het jaar 2018 wordt een spannend verkiezingsjaar. De kandidatenlijst is bekend en de mensen die er op staan zijn druk bezig zich in te werken en plannen te maken voor de campagne. Doel is natuurlijk om de grootste partij te worden. Met enige trots kan ik ook melden dat ik mij wethouderskandidaat mag noemen. Samen zullen we de schouders er onder zetten om van de komende verkiezingen een succes te maken.

Tenslotte maak ik gebruik van dit bericht om u allen en de mensen in uw omgeving een goed en vooral gezond 2018 te wensen. Ik hoop u allen te ontmoeten op de gemeentelijke nieuwjaarsinloop op woensdag 17 januari vanaf 19:30 uur in het gemeentehuis, waar ook een groot deel van onze kandidaten aanwezig zal zijn.

Fijne feestdagen gewenst en tot ziens,

Klaas Smidt,

VVD-wethouder gemeente Westerveld.